Π

Ποιές είμαστε

IΞεκινήσαμε την keen organic το 2015 στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη με ένα όραμα: να φτιάξουμε βιολογικά ρούχα Made in Europe, κατάλληλα για την ζωή των παιδιών σήμερα. Γνωρίζοντας καλά τις ανάγκες της αγοράς, συνειδητοποιήσαμε ότι στην εποχή της γρήγορης μόδας και των συνθετικών υφασμάτων αυτό ήταν κάτι που έλειπε.

Η προσέγγισή αυτή μας επέτρεψε να εστιάσουμε σε αυτό που μας ενδιέφερε περισσότερο: να αφιερώσουμε χρόνο και έρευνα στον σχεδιασμό και την παραγωγή και να αναπτύξουμε το αγνότερο δυνατό προϊόν, σε συνεργασία με ντόπιους κατασκευαστές, πάντα πιστές στην βασική ιδέα, ότι η σύγχρονη μόδα δεν είναι υποχρεωτικά εχθρός του περιβάλλοντος.

Ε

Η έμπνευσή μας

MΣτην keen organic αγαπάμε την φύση, την μόδα και την αισιόδοξη πλευρά της ζωής. Γι’ αυτό τα μηνύματά μας, τυπωμένα στα ρούχα, επικοινωνούν σημαντικά θέματα για τον παιδικό ψυχισμό, αφορμή και έμπνευση για εποικοδομητικές συζητήσεις.
Κι έπειτα, υλοποιούμε τα σχέδιά μας χρησιμοποιώντας το απαλότερο, πιστοποιημένα - βιολογικό βαμβακερό ύφασμα, δικής μας πλοκής. Βάφουμε και τυπώνουμε αυστηρά με μη-τοξικές βαφές. Κάνουμε συνεχείς ελέγχους σε κάθε στάδιο της παραγωγής μας, μέσω εξειδικευμένων συνεργατών, ώστε κάθε ρούχο μας να είναι καθαρό από επικίνδυνες χημικές ουσίες (φθαλάτες, φορμαλδεΰδη, βαρέα μέταλλα, αζοχρώματα, μόλυβδος, κάδμιο, νικέλιο, PVC. κ.ά.).
Π

Μία εταιρεία πρότυπο

OΣήμερα, περισσότερο από ποτέ, η αλληλεπίδραση μεταξύ δημιουργικότητας και περιβάλλοντος είναι ιδιαίτερα σημαντική για το μέλλον της βιομηχανίας ένδυσης. Γι’ αυτό η keen organic είναι μία ελληνική εταιρία - πρότυπο.
Οι ολοκληρωμένες junior συλλογές μας 2-12χρόνων, η βρεφική 6-24μηνών κι ακόμη, η ειδική συλλογή keen organic X WWF, καρπός της αποκλειστικής συνεργασίας μας με τον μεγάλο διεθνή οργανισμό για την προστασία των άγριων ζώων, διατίθενται σε καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, σε τιμές προσιτές για την ελληνική οικογένεια.
KEEN organic believes fashion should be

considered, sustainable, timeless

Free Shipping

Για παραγγελίες άνω των 50€

Free Returns

Μέσα σε 30 ημέρες

Gift Service

Για παραγγελίες άνω των 50€

Gift Cards

Το να δωρίσεις €10 - €200 δεν ήταν ποτέ ευκολότερο!